söndag 8 december 2013

Hardcore i juletid

Inte som andra och den är äkta. Äkta plast vill säga och svart. Granen är dekorerad med silver- och röda kulor samt en gammal julgransbelysning från tidigt -70 tal. Använde mig av stativ så att jag kunde ta bilden med bländare 22 o få  ISO100, då rummet var för mörkt. I Lightroom sänkte jag mättnaden på gul och orange färg och lite andra justeringar.


Nedan bilder är tagna i en butik vid namn jag inte kommer ihåg. Bad personalen om lov innan jag började fotografera. Det finns de som tar illa upp -sa de och jag fick lov att plåta så länge jag inte störde deras kunder. Den här dagen var det minimalt med kunder tack o lov, för stundom var det trångt bland alla juldekorationer, växter och belysningar.
Bilderna är tagna med Canon EOS70D, EF-S18-135, f/3,5-5,6 IS STMInga kommentarer: